Produkterna jag älskar just nu

Mindi Walters Skincare Regenerative Oil Complex

Nyligen har jag varit helt kär i de produkter jag använder och jag trodde att det skulle vara fantastiskt att dela dem med alla.

  • Frownies 

En av mina klienter nämnde dessa för mig och jag är alltid villig att prova något nytt för att förhindra rynkor. Först var jag skeptisk, de är ungefär som självhäftande bandhjälpmedel som du placerar på pannan eller rynkar pannan medan du sover för att förhindra ansiktsrörelser som gör att dessa rynkor blir djupare. Efter att ha använt dem två nätter såg jag att de inte bara fungerade utan de fick också pannan att se yngre ut under dagen. De är ett billigt sätt att förhindra fina linjer. Jag beställde min från Amazon

  • Voodoo solskyddsmedel

Händer ner min favorit solskyddsmedel, den är handgjord och naturlig så långt som solskyddsmedel går. Det har stor täckning vilket är oerhört viktigt eftersom jag bor nära stranden. Jag blandar lite av denna solskyddsmedel med min regenererande olja varje morgon så att den glider riktigt lätt och jag älskar hur det får min hud att se ut. Jag älskar det också för att jag är helt bekväm med att sätta det på min babys hud. Denna solskyddsmedel är svår att hitta men jag säljer den på min klinik, så om du är intresserad av en fantastisk naturlig SPF för ditt ansikte kan du mejla mig om det på theclinic@mindiwalters.com 

  • Intimia bröstkudde

Jag sover med detta varje natt för att förhindra rynkor i bröstet. Det är en kudde som skiljer bröstet så att de inte klämmer ihop varandra och gör linjer längs bröstområdet. Den fäster på som en bh och jag tycker att den är riktigt bekväm. Om du är en sidosovare rekommenderar jag den här produkten. Jag beställde min från Amazon.

  • Earth Therapeutics Sleep Mask

Jag har berättat för mina klienter i flera år att en av de enklaste sakerna du kan göra för att förhindra kråka fötter är att sova med en sömnmask på natten. Det ger en fin buffert mellan det känsliga ögonområdet och din kudde. Jag är riktigt kräsen över de sömnmasker som jag gillar mest eftersom jag har ett ganska stort huvud så det är svårt att hitta en jag är bekväm i. Earth Therapeutic-masken är väldigt bekväm och har en justerbar rem för alla huvudstorlekar. Detta är också en utmärkt produkt för alla sidosovrar. Jag beställde min från Amazon

  • Inbyggd deodorant 

Jag har varit på jakt efter en naturlig deodorant som fungerar länge. Jag har gått men flera som inte fungerar alls och ibland är jag ganska säker på att de fick mig att lukta illa. Inbyggd deodorant är fantastisk. Det fungerar riktigt bra, det luktar så bra att jag blir väldigt glad att sätta på den. Det fungerar hela dagen och jag rekommenderar det starkt till alla som älskar att gå den mer naturliga vägen. Jag beställde den kl https://www.nativecos.com

 

  • Regenerativ oljekomplex

Jag kan verkligen inte göra en blogg om alla produkter jag älskar utan nämner bakbenet till min hudvårdsrutin som är mitt Regenerative Oil Complex. Min affärspartner och jag arbetade ett år på denna formulering och det är allt jag någonsin kunde ha bett om i en anti-aging olja. Det absorberar perfekt, ingredienserna är i toppklass och det ger huden en vacker ungdomlig glöd. Jag använder det dag och natt för att jag älskar det så mycket men det är också bra för bara nattbruk. Du kan beställa oljan på www.mindiwalters.com

Kom gärna med kommentarer nedan och låt mig veta vilka produkter du älskar just nu. Jag skulle gärna höra från dig!

Läs mer

At Mindi Walters Skincare we love animals just as much as we love our skincare. That is why we do test any of our products on animals and we do not source any ingredients that are tested on animals.

Mindi Walters ansluter sig till PETAs "Beauty Without Bunnies"

Mindi Walters GQ

Megan Fox and MGK Talk About Mindi

Mindi Walters Skincare Facial

Missfärgning av huden och hur man fixar det