Tips om karantänhud

Quarantine Skin Tips

 

 

Hej underbara tjejer och killar!

Uppenbarligen är det ingen hemlighet att vi alla sätts i karantän. Så jag tycker att det är en bra tid att dela några råd om några saker du kan göra för din hud när du är hemma. Det finns ett silverfoder i denna pandemi, för vi har mycket extra tid för att verkligen ge vår hud den kärlek den förtjänar.

 

PRÖVER NYA PRODUKTER

Nu är det dags att prova nya produkter! Om du någonsin varit nyfiken på olja eller retinol eller en skönhetsbalsam, är det nu den perfekta tiden att experimentera och se hur din hud gör. Om du blir lite röd eller har en mindre breakout kommer ingen att veta. Jag har blivit galen med nya produkter som testar allt medan jag har den här gången.

Om nya hudvårdsprodukter inte ingår i budgeten kan du prova att experimentera med saker du har i huset som kokosnötolja eller druvkärnolja. Gör en mask med avokado eller honung. Pinterest är full av fantastiska recept för hudvård hemma som är roliga och enkla.

MASKERING

Använd en hudvårdsmask under dagen. Jag har tillbringat nästan alla mina eftermiddagar med en mask i ansiktet, för varför inte? Jag brukade göra en mask en gång i veckan men eftersom jag är hemma älskar jag att prova olika masker för att ge mig en extra boost av fukt. Även om jag inte riktigt tycker att det är nödvändigt att göra en mask varje dag, får det mig att känna att jag gör något bra för mig själv och jag tar det just nu.   

UTBILDNINGAR

Om du upplever en breakout, försök inte fixa det själv. Lämna det i fred och kom ihåg en dag förhoppningsvis snart kommer du att kunna gå till en professionell som kommer att fixa det åt dig.

GÅR GENOM GAMLA PRODUKTER

Nu är det en bra tid att gå igenom all din hudvård och smink och slänga de saker som har gått ut. Du kommer att bli förvånad över hur många gamla hudvård och sminkprodukter du har.

ANVÄND EXTRA TID PÅ DIN HUD

Vi vet alla att ansiktsbehandlingar, laser- och Botox-behandlingar inte är tillgängliga, men jag har funnit att det fick mig att känna mig riktigt proaktiv att ägna särskild uppmärksamhet åt mina ögon, läppar och nacke genom att verkligen lägga på en olja, balsam eller fuktkräm, i ett försök för att bekämpa åldrandet. Dessa områden visar tecken på åldrande snabbare än andra områden så det är viktigt att ge dem lite extra kärlek

 

Jag är alltid öppen för frågor om allt som är relaterat till huden, så låt mig veta om du har några hudproblem eller frågor. Du kan mejla mig på mindi@mindiwalters.com

Håll dig säker under dessa galna tider!

 

Kärlek alltid,

Mindi

Läs mer

Christopher David Szamosszegi Mindi Walters Skincare

Christopher pratar hudvård med DesireList

Mindi Walters GQ

Megan Fox and MGK Talk About Mindi

Skin Benefits of Vitamin C

Hudfördelar med vitamin C