Det kan vara bra att din hud ser dålig ut

Mindi Walters Skincare Laura Ashley Samuels Katie Welch

Jag vet att titeln låter galen. Vem skulle vilja att deras hud skulle se dåligt ut? Ibland måste saker och ting bli värre innan de kan bli bättre, speciellt när det gäller bra hud.

Min huvudregel har alltid varit att oavsett ansiktsbehandlingar jag gör på mina klienter så gör jag dem alltid 100 gånger starkare på min hud först. Min hud är mycket viktig för mig men min kunds hud är ännu viktigare.

Jag älskar att hålla reda på hur lång tid det tar för mig att läka och hur det ser ut dag 1, dag två, dag tre och därefter. Något med det fascinerar mig. Jag har alltid sagt till mina klienter att hålla koll på när deras hud såg bäst ut efter en ansiktsbehandling också. Jag har lärt mig för de flesta människor den dagen landar vanligtvis cirka tre dagar efter ingreppet.
Det finns en gemensam oro för människor över hur de ser ut direkt efter en djup ansiktsbehandling. Efter några behandlingar kan du gå ut ur salongen och se ut som en glödande ängel, medan andra intensiva behandlingar får dig att se ut som en förlorare av en boxmatch. För att vara ärlig är de starkare mina favoritbehandlingar.
Här är några anledningar till att du också borde älska dem:


1. När min hud ser röd ut vet jag att riktigt arbete har gjorts. Rödhet och från en djup ansiktsbehandling håller inte, så det är aldrig en anledning att freak out. Men det betyder att någon tog sig tid att ge dig en fantastisk porrengöring som kommer att pågå under hela månaden för att ge din hud ett hälsosammare utseende.

2. Rynkor förhindras inte genom att göra ingenting. Ju mer stimulering din hud blir, desto bättre. Ibland är en fin djup diamantskal precis vad huden behöver för att polera början på fina linjer.

3. Efter en djup behandling spenderar huden tid på att reparera sig själv och på den tiden skjuter den kollagenet upp till ytan. Detta förbättrar elasticiteten och gör huden tätare.

 

Här är några tips för att få ut det mesta av dina ansiktsbehandlingar:

 

  • Se till att du undersöker din estetiker i förväg. du vill inte lita på ditt ansikte till vem som helst.
  • Kom ihåg att efter en djup ansiktsbehandling blir din SPF ännu viktigare.
  • Tillåt stillestånd. Inte alla kommer att se fantastiska ut nästa dag. Det kan ta ett tag för din hud att lysa beroende på vilken typ av behandling du gör.

 

Kontakta oss om du har några hudproblem eller vill ha ett samråd med oss! 

- Mindi Walters

Läs mer

Mindi Walters Skincare Facial

Missfärgning av huden och hur man fixar det

Mindi Walters GQ

Megan Fox and MGK Talk About Mindi

Christopher David Szamosszegi Mindi Walters Skincare

Christopher pratar hudvård med DesireList